2023. január 8., vasárnap

Félrelépők portálja

Nem egy újabb szokványos „társkereső", vagy szexpartner-kereső portálról van szó, hanem olyan internetes oldalról, amely diszkrét lehetőséget biztosít házassági kötelékben élőknek, hogy „felfedezzék" a hozzájuk illőket „házon kívül" is.

„Mi nem bátorítjuk a házasságtörést, csupán egy meglévő igényt szolgálunk ki" - jelentette ki a www.gleeden.com oldal igazgatója.
És kétségtelen, hogy a website, amelyet a BlackDivine amerikai cég hozott létre, még csak december 1.-én kezdi meg működését, máris mintegy 10 ezer regisztrálóval rendelkezik, ezeknek a fele francia állampolgár, 60 százalékuk férfi, többségükben 30 és 40 közöttiek - és természetesen valamennyien nős emberek.

A hálózat nemzetközi lesz, a világpremierre egyszerre kerül sor az Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Franciaországban, Belgiumban, Svájcban, Nagy-Britanniában, Spanyolországban és Olaszországban, és a kör fokozatosan szélesedik majd.

A félrelépő portál teljes diszkréciót ígér, „bombabiztos" légyottokkal, többek között éppen azáltal, hogy akár a világ két távoli pontjáról is összehozhat párokat a „változatosság" jegyében.

Azt viszont garantálja, hogy nem lesznek rajta hamis profilok, senkinek sem kell eltitkolnia semmit, legkevésbé családi állapotát. 

Amúgy is - mondják a BlackDivine-nál - a legnagyobb társkereső portál, a Meetic 12 millió látogatója közül legalább 4 millióan házasok, továbbá a nős férfiak 34, a férjes asszonyok 25 százaléka elismeri, hogy életükben legalább egyszer félreléptek a hitvesi kapcsolatból.

Nemcsak a családosok kereshetnek maguknak itt más partnert, hanem „magányos szívek" is. Fontos azonban, hogy senki sem tarthat exkluzív igényt kiközvetített partnerére.
És persze mindennek ára van.

A teljes diszkréció biztosítása minimum 7, maximum 900 euróba kerül. Hét euró arra elegendő, hogy elküldjék az első levelet, megkapják az első választ és 30 percig chatelhessenek.

Egy komolyabb kapcsolatfelvételnek már az ára is borsosabb.

De vajon sikerül-e - diszkréció ide vagy oda - egy ilyen esetben a hűtlenkedőnek elszámolnia hirtelen megnőtt kiadásaival?